A.A.V.V. Montalpark

Dades de l'entitat

Nom
Associació de Veïns de Montalpark
Adreça
C/Mediterrani, s/n. local 64
Codi postal
08394
Població
SANT VICENÇ DE MONTALT
Comarca
MARESME
Telèfon
937911020
Fax
937911020
Adreça de correu electrònic avmontalpark@gmail.com
Àmbit
veïnal
Nombre de socis
600
Quota
quota ùnica, 10€
Data de constitució de l'entitat
12-02-2005
nif
G63698070

Qui som

ALBERT FLOS

President

PERE MANS

Vicepresident

VICENÇ RODRIGUEZ

Vicepresident

JOSE ANGEL REY

Secretari-Tresorer

ANTONI SALA

Tresorer

LUIS GUTIERREZ

VOCAL

JUAN ANTONIO GARCIA CESPEDES

VOCAL

LLUISA MONCLUS

Vocal

PERE CLAVERIA

VOCAL

Informacions

REUNIÓ AMB L'AJUNTAMENT

El passat 1 d'agost vàrem mantenir una de les reunions periòdiques que anem tenint amb membres del Consistori.

REUNIÓ A L'AJUNTAMENT

El passat 2 de novembre vàrem mantenir una reunió a l'Ajuntament amb l'Alcalde, Sr. Miquel Angel Martinez i el Regidor, Sr. Robert Subirón. Per part de l'Associació vàrem assistir-hi en Pere Mans, en Vicenç Rodriguez, en José Angel Rey, en Carlos Torralva, En Albert Flos i el Sr. Joan Campamà, en sustitució del Sr. Lluis Rigat.

El motiu de la reunió va ser tractar l'estat dels temes pendents de la trobada del passat mes d'agost:

- NETEJA DE MONTALPARK. Allargar contracte del Sr. Joan.

REUNIÓ AMB L'AJUNTAMENT

El passat 1 d'agost vàrem mantenir una de les reunions periòdiques que anem tenint amb membres del Consistori. En aquesta ocasió va ser amb en Robert Subirón, Regidor encarregat de la Brigada, a qui vàrem exposar els diferents punts d'atenció i reclamació que ens han fet arribar els veïns de Montalpark. Vàrem realitzar visita per tot Montalpark i en Robert va anar prenent nota de les nostrs demandes i al final varem fer un resum de les mateixes ( hi havien temes de la seva Regidoria i altres que no ho eran ) :

EN PERE CLAVERIA ENS HA DEIXAT

La Junta de l'Associació lamenta comunicar que l'amic Pere ens ha deixat. Des de aquestes linies volem retre homenatge a la tasca desenvolupada per en Pere des de l'inici de l'Associació i el seu interès en fomentar activitats en el local social. Sempre disposat a ajudar i a facilitar l'aprenentatge dels escacs, billar, dominò........ Amic Pere, a.c.s, sempre estaràs amb nosaltres.

9 d'agost de 2011.

REUNIÓ INFORMATIVA TERRENY TELEFONICA

El passat diumenge, 21 de juny, a les 10,15 hores del matí es va cel-lebrar la reunió informativa que s'havia anunciat amb cartells situats als diferents edificis de Montalpark al llarg d'un parell de setmanes i on el eix principal era informar de la darrera proposta d'edificació presentada pel propietari del solar de la Telefonica i que ens havia traslladat l'Ajuntament.
A l'esmentada reunió hi van asistir uns 58 veïns.

REUNIÓ INFORMATIVA PROPOSTA EN EL TERRENY DE LA TELEFONICA

El proper diumenge 21 de juny a les 10,30 hores del matí, en el local de l'Associació de Veïns, carrer Mediterrani, davant les pistes de Tenis o en el Poliesportiu de la Comunitat del 5 al 12 tindrá lloc una reunió informativa de la proposta feta per l'Ajuntament, a petició del promotor, de la nova edificació plantejada.

US HI ESPEREM I NECESSITEM LA TEVA OPINIÓ.

Reunió informativa al local de l'Associació 08-05-09

El passat divendres 8 de maig a les 17,30 hores es va celebrar la reunió informativa de l'Associació de Veïns i es van tractar els següents punts:

1.- INFORMACION DE LA REUNION MANTENIDA CON LOS RESPONSABLES MUNICIPALES.

FARMACIA EN MONTALPARK. En unos 8 meses es factible que sepamos que farmacia se instalará en nuestra zona.En estos momentos hay 2 farmacias seleccionadas. Como Asociación haremos un escrito al Organismo competente insistiendo en el tema y solicitando urgencia en su resolución ya que es un tema importante y preocupante.

Els Patges Reials a Montalpark

Els infants ja preparen les cartes pels patges reials. El lliurament de les cartes es podrà fer els dies 2 i 3 de gener, de 18 a 20h, al local veïnal del carrer Mediterrani.

Us hi esperem a tots

JA TENIM CORREU ELECTRONIC

Us comuniquem que a partir d'avui, 25 de novembre, disposem de correu electrònic d l'Associació. Es el següent:

avmontalpark@gmail.com

ASSEMBLEA GENERAL

El passat 16 d'agost es va cel-lebrar l'Assemblea Genaral i, aprofitant la mateixa, es va obrir publicament el Local Social del carrer Mediterrani que l'Ajuntament ha cedit a la nostra Associació i a la de Can Boada-Can Ripoll, així com a tots els vilatans, com a punt de trobada i esbarjo.