REUNIÓ INFORMATIVA TERRENY TELEFONICA

El passat diumenge, 21 de juny, a les 10,15 hores del matí es va cel-lebrar la reunió informativa que s'havia anunciat amb cartells situats als diferents edificis de Montalpark al llarg d'un parell de setmanes i on el eix principal era informar de la darrera proposta d'edificació presentada pel propietari del solar de la Telefonica i que ens havia traslladat l'Ajuntament.
A l'esmentada reunió hi van asistir uns 58 veïns.
En primer lloc es va comentar la proposta que l'Ajuntament havia passat a l'Associació de Veïns de Can Boada- Can Ripoll per posar una zona comercial a la Plaça de Can Boada ( Anticuaris )i com a contrapartida es feia una piscina coberta i un gimnas. L'Associació de Can Boada-Can Ripoll va realitzar una reunió informativa que va aplegar una cinquantena de persones que van votar no a la proposta realitzada.
El segon punt va ser per comentar el seguiment que estem realitzant de la farmacia que ja està aprovada a Montalpark i pendent de la definitiva autorització del Col-legi de Farmaceutics per salvar les impugnacions de les farmacies properes. Ja hem enviat dos escrits a CATSALUT de la Travessera de Les Corts de Barcelona i fins a la data no hem tingut resposta.
En tercer lloc es va abordar la informació relativa a la nova proposta d'edificació en el solar de la Telefònica.
En aquest punt es va fer una mica d'historia de les propostes anteriors consistents en l'edificació de 5 Blocs de pisos amb un total d'unes 84 unitats en un principi i que al cap d'un temps es va rebaixar a 64 pisos amb motiu de fer un pis menys d'alçada.
La proposta actual contempla la construcció de 12 cases unifamiliars i 2 Blocs de Planta Baixa + 2 d'alçada amb un total de 12 pisos cada Bloc. Es a dir 36 unitats en total. Això va acompanyat de places d'aparcament soterrades i 2 zones verdes.
La Junta de l'Associació després de valorar pros i contres de la proposta i manifestant que la preferencia principal es que nomès s'hi construeixin habitatges unifamiliars varem presentar la nostre proposta favorable a la petició del promotor i que ho exposavem a la reunió per diferents motius:
- S'urbanitza definitivament el solar que pot arribar a ser un niu de deixalles ( a vegades ja ho es )
- Es la proposta menys dolenta
- Evitem de que amb noves situacions es torni a les primeres propostes de 84 i 64 habitatges.
- L'alçada dels Blocs es la mateixa que una vivenda unifamiliar.
- El nostre recolzament comporta participar en el projecte definitiu del Promotor dels habitatges amb la finalitat de que es realitzi exclusivament aquesta proposta inicial, vetllar per l'ubicació definitiva dels edificis que sigui la millor per l'entorn i mirar d'esgarrapar alguna millora pel barri per part del Promotor, si es possible.
Davant d'aquesta proposta de la Junta es va procedir a la votació, després de l'intervenció de diferents veïns, i el resultat va ser el següent:
Vots a favor de la proposta de la Junta........37 vots
Vots en contra(nomès unifamiliars)............. 7 vots
No es van manifestar ni a favor ni en contra...14 vots

Després de més d'una hora i mitja de reunió es va donar per finalitzada la mateixa.
També es va recollir, i així s'ha traslladat a l'Ajuntament, la manca de neteja al barri tant en el que afecta als carrers com a les poques zones verdes existents al carrer Costa Brava, que tornen a donar una preocupant imatge i més en aquesta epoca estiuenca.

Comparteix