L'alternativa política per Sant Vicenç de Montalt

Dades de l'entitat

Nom
Nova alternativa política per Sant Vicenç 9SV
Adreça
Montnegre, 25
Codi postal
08394
Població
Sant Vicenç de Montalt
Comarca
Maresme / Catalunya
Telèfon
661735579
Fax
Apartat de correus núm 9 de Sant Vicenç de Montalt
Adreça de correu electrònic info@9sv.cat
Web
Àmbit
polític
Nombre de socis
43
Quota
30 € anuals
Data de constitució de l'entitat
12-06-2010
nif
G-63985972
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
6.938 Secció 1ª

Qui som

Jaume Gumà

President

David Espina

Tresorer

Mercè Mulet

Secretaria

Mercè Mulet

Secretaria

Jaume Arcos, Antoni José, Jordi Castaños i Maria Villalta

Regidors/es

i més de 40 afiliats i simpatitzants

Enllaços interessants

Visita la pàgina web de 9SV, amb tota la informació actualitzada.

Jaume Arcos: 'Els incomoda el debat i els molesta la nostra presència'

Miquel Angel Martínez va expulsar al regidor i portaveu de 9SV de la comissió d’urbanisme d’ahir. Amb unes formes impròpies per un alcalde i amb l’únic argument que 9SV ja tenia un representant a la comissió d’urbanisme, l’alcalde de Sant Vicenç va fer fora de la comissió al regidor Jaume Arcos.

Malgrat l’acord de Ple nomena un representant de cada formació política per cada comissió, en altres ocasions, per exemple a les comissions informatives, dos regidors de 9SV havien pogut assistir-hi.

PACIÈNCIA

Dijous 12 de juliol es va reunir la comissió que fa el seguiment de la construcció de l'Institut. Com es va fer al març, el delegat del govern, sr Jorba va venir a explicar-nos quin és l'estat actual del projecte -aturat- quines les alternatives tècnicament possibles - una depèn d'aconseguir finançament per part de la Generalitat, i l'altra ... també, ens va assegurar que es tracta d'un projecte prioritari que anirà endavant, i ens va demanar paciència. En tenim molta.

La construcció d'una alternativa independent per SVM

Qui som?

9 Sant Vicenç (9 SV) és en Quim, en Guillem, en Jordi, la Carme, en Jaume, la Marta, en Vicenç, en Manel, l´Antoni, l´Angel, en Marc, l´Eva, en Lluís, l'Andreu, en Carles, ....i tu!

9 SV som un grup de persones que estimem Sant Vicenç de Montalt i que hem fet possible un nou projecte polític per al nostre poble. Un projecte engrescador, que pretén il·lusionar a tots i cadascun dels santvicentins i santvicentines.

COM SOM?

9 SV som un grup independent de gent inconformista i il·lusionada per una nova manera de treballar pel poble des del poble.

9 MOTIUS PELS QUALS HEM CONSTITUÏT 9 SV

1. Perquè hi ha una demanda creixent, d´una bona part dels santvicentins, que cal una alternativa a l´actual política municipal.

2. Perquè els actuals partits polítics cada vegada estan més desconnectats de les necessitats reals dels santvicentins.

3. Perquè cal una nova manera de fer política municipal que il·lusioni de nou als santvicentins.

4. Perquè masses vegades, en decisions importants, les sigles polítiques estan per sobre dels interessos del poble.

PRINCIPIS BÀSICS DE 9SV

- 9SV és un projecte catalanista, democràtic, independent, socialment inclusiu, participatiu i transparent.

- 9SV neix com una eina d'acció política i de participació ciutadana, obert a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Vicenç de Montalt que s´identifiquin amb el projecte.

- 9SV assumeix com a propi el dret a la discrepància lleial, la crítica constructiva i el reconeixement de l'error i de l´encert dels altres, com a forma d'actuació democràtica.

FUNCIONAMENT INTERN DE 9SV

En el termini més breu possible, 9SV es constituirà com a partit polític d'àmbit local per tal de garantir la continuïtat del projecte i establir uns mecanismes permanents de participació i control.

El Grup Municipal de 9SV assumirà el compromís de formar una direcció col·legiada, que combini la presència de càrrecs electes i membres de l'entitat, en estret lligam amb les comissions de treball.