NOUS PROJECTES DE L'ORFEÓ: LA MUSICA I ELS SOCIS

El projecte més important que té plantejat en aquests moments l´Orfeó El Delme, és assolir, a poc a poc, un nivell d´interpretació suficientment important perquè la qualitat artística arribi als més alts objectius musicals, amb la finalitat de donar als components, la Direcció i la vila de Sant Vicenç de Montalt el prestigi que li correspon pel fet de ser una de les institucions culturals més antigues que existeix a aquesta població i amb l´orgull d´ésser reconeguda la nostra tasca tan a nivell comarcal com nacional i també, perquè no, arribar a fer sentir les nostres veus fora de les nostres fronteres.

Ens hem proposat intervenir, compartir i intercanviar els nostres concerts amb corals d´arreu de Catalunya, d´Espanya i de l´estranger. També, més endavant, participar en concursos, d´àmbit nacional e internacional. No pretenem guanyar premis, però sí participar i deixar l´Orfeó i el Poble de Sant Vicenç en el lloc més digne que ens sigui possible. Això ens permetrà fer noves coneixences, fer nous amics i fer que la música i el cant esdevinguin l´acompliment d´un objectiu comú: la satisfacció de fer el que sabem: cantar.

Un altre dels projectes més importants de l'orfeó és la creació de la figura del soci, que ja es va començar durant el passat any 2004, gràcies a la col.laboració desinteresada de la Sra. Blanca Vilà Reyes i del Sr. Manuel Salvat, socis protectors de l'Orfeó, que van organitzar un concert i un sopar per la captació de socis. Avui en dia, tots els cantaires que formen part de l'entitat són a la vegada socis de l'Orfeó.

Així mateix, avui en dia comptem amb un bon nombre de socis entre els ciutadans de Sant Vicenç, més de 75, el que fa que l'entitat pugui obtenir més recursos i així realitzar un major nombre d'activitats i a la vegada intentar obtenir un finançament propi i assolir un més alt nivell musical.

Comparteix