Qui som?

L’associació de mares i pares (AMPA) de l’Escola Sant Jordi és una entitat sense afany de lucre, que agrupa pares i mares de l’Escola, una associació comunicativa, participativa i per tant oberta a tothom. És l’instrument que tenim els pares i les mares per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola dels nostres fills.

El nostre objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nens i les nenes de l’Escola Sant Jordi i donar suport a activitats i serveis on l´escola no pot arribar, com ara el menjador, permanències, extraescolars, festes, etc.

El nostre funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

L’AMPA es finança principalment mitjançant l’aportació d’una quota anual voluntària per família que serveix per poder organitzar els diferents serveis que ofereix l’AMPA. Ser soci de l’AMPA és un benefici per a tothom, restar-ne al marge no beneficia a ningú.

La Junta és l’òrgan de govern de l’AMPA. Aquesta està formada per un president/a , un vicepresident/a, un tresorer/a, un secretari/a i diferents vocals que es reparteixen les diferents tasques i responsabilitats, organitzats en diferents comissions.

Trobareu més informació en el nostre tríptic informatiu

L’AMPA té representació al Consell Escolar de l’escola, al Consell Escolar municipal i a la FAPAC (Federació d’associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya) i al Consell de Vil·la.

Visita la nostra pagina web http://escolasantjordiampa.wordpress.com/