Setmana de la Gent Gran 2012

La junta informa a tots els socis

Setmana de la Gent Gran:

Un any més, i ja es el tercer, el pes específic de l’organització de la festa de la Gent Gran recau sobre l’Associació de Gent Gran Els Xurravins, i compta amb el suport i el recolzament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.
En el tríptic que us fem a mans juntament amb aquest full informatiu, veureu que entre el 30 de juny i el 8 de juliol podreu gaudir de propostes de tot tipus i per a tots els gustos: exposicions, xerrades, col•loquis, campionats de billar i futbolí, un programa de ràdio, etc., la Missa solemne seguida del dinar de germanor; i com a cloenda, una representació musical a càrrec del Casal dels Avis “Les Mèlies teatre” de Pineda de Mar.

Tot i que l’entrada a tots els actes programats és lliure i gratuïta, per assistir al dinar de germanor, que se celebrarà el dia 4 de juliol, és condició indispensable disposar de la corresponent invitació que s’ha de retirar prèviament a l’Ajuntament. Per obtenir-la cal ser major de 65 anys i estar empadronat/da a Sant Vicenç de Montalt.
Les persones que vulguin assistir com acompanyants al dinar també hauran de retirar el tiquet a l’Ajuntament i abonar 30 euros.

Per l’acte de cloenda del dia 8, obert a TOTHOM EN GENERAL I GRATUÏT, no caldrà retirar cap tipus de tiquet, per facilitar l’entrada les portes del teatre s’obriran una hora abans i tothom podrà passar i ocupar el corresponent seient.

En espera de trobar-nos durant els actes programats amb motiu de la Setmana de la Gent Gran, aprofitem l’avinentesa per fer-vos arribar la salutació més cordial.

Recordem: Que durant el mesos de juliol i agost l’horari de la secretaria dels Xurravins serà els dimecres d’onze a dotze del matí.

Bon estiu a tothom.

La junta directiva

Activitats de la setmana de la Gent Gran

Dissabte dia 30 a les sis de la tarda:
Inauguració de les exposicions dels tallers de Patchword i Pintura, patrocinats per l’associació de la Gent Gran Els Xurravins.

Dimarts dia 3 a les sis de la tarda:
Xerrada a càrrec de la Sra. Requena Company, Notari de Caldes d’Estrac que tractarà entre d’altres temes, el testament, poders, mesures preventives .......................

Dimecres dia 4 a les 12 hores:
Missa en honor de la Gent Gran, seguidament i al Turó del Sol dinar de germanor.

Dimecres dia 4 a les sis de la tarda programa especial de RADIO SANT VICENÇ 107,4 F.M:
Emissió especial segon aniversari del programa “La veu de la Gent Gran” que sense interrupció s’ha estat emetent tots els dimecres de les sis a les set de la tarda.

Dijous dia 5 a les sis de la tarda:
Final del campionat de billar organitzat amb motiu de la setmana de la Gent Gran.
Els participants seran socis dels Xurravins o bé empadronats a Sant Vicenç i més grans de 60 anys.
Amb l’entrega de trofeus als guanyadors.
Trofeus cedits per: Ajuntament i Associació de la Gent Gran els Xurravins

Divendres dia 6 a les sis de la tarda:
La Cuina de Sant Vicenç amb aportació de plats pels assistents.
Exposició i tast de diferents begudes d’herbes remeieres elaborades per la biòloga Sílvia Sánchez, presentades en el programa “Divendres” de T.V.3, emès des de Sant Vicenç de Montalt el 31/5/2012. Així mateix, presentarà diferents plats fruit del taller “Espècies i plantes aromàtiques a la cuina” que ha impartit aquesta primavera.
(la festa s’acabarà amb un tast dels plats per tots els assistents)

Dissabte dia 7 a partir de les 11 del matí:
Campionat de futbolí per socis o empadronats a Sant Vicenç i més grans de 60 anys.
Amb l’entrega de trofeus als guanyadors.
Trofeus cedits per: Ajuntament i Associació de la Gent Gran els Xurravins

Diumenge dia 8 a les 6 de la tarda:
Cloenda de la Setmana de La Gent Gran
A la sala del teatre del Centre Cívic representació de la sarsuela “Babilònia” a càrrec de “Les Mèlies Teatre” del Casal dels Avis de Pineda de Mar
Les Mèlies Teatre porten representats tot un seguit de musicals tals com, Mamma mia, Casting, Capritx o Que bonic es viure. Aquest any han adaptat una Sarsuela que fou censurada en la dictadura i que inclús se n’ha fet una versió cinematogràfica.
Els decorats i el vestuari són de creació pròpia, no cal dir que son d'allò més vistosos i espectaculars.

Entrada gratuïta no numerada.
Obert a tothom.
Nota:L’organització es reserva el dret a modificar o anul•lar qualsevol dels actes programats si les circumstàncies així ho exigeixen.

ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN “ELS XURRAVINS” DE SANT VICENÇ DE MONTALT – NIF. G-62027230
Horari despatx d’11 a 12 de dilluns a divendres
en el Centre Cívic “El Gorg” – 08394 – Sant Vicenç de Montalt – tel. Fax. 937-913-103
xurravins@gmail.com www.svmontalt.cat/entitats/xurravins

Comparteix