Full informatiu nº 136

Full informatiu nº 136
La junta informa

En l’Assemblea celebrada el dia 7 de març del 2014, tots els socis assistents i la junta varen acordar per unanimitat que els cinc membres que en compliment dels estatuts de l’entitat, havien de cessar del seu càrrec continuessin un cert temps més.
Per cobrir la vacant produïda a la junta durant l’any 2013 es va presentar la Sra Rosalia Oller i Boada soci de l’entitat nº 300, la qual va ser acceptada per unanimitat per tots els socis assistents a l’Assemblea.
Des de aquest full informatiu li desitgem una bona feina.
Entretant la junta directiva convida als socis que estiguin interessats en formar part de la junta directiva a les reunions que aquesta junta celebra mensualment; d’aquesta manera aquests socis podrien conèixer de primera mà la feina que es porta a terme des de la direcció de l’Associació.
.
Activitats
Creació de projectes digitals II: presentacions amb diapositives: 20 hores
Data inici: 22/04/2014 dimarts i divendres de 10 a 12 hores. Data de finalització.27/05/2014
Creació de projectes digitals II: Presentació amb diapositives’ pretén que els participants aprenguin a utilitzar el retoc fotogràfic (Photoshop) i confeccionar els seus projectes digitals.
Xarxes Socials: 16 hores
Data inici: 24/04/2014 dilluns i dijous de 10 a 12 hores. Data de finalització.22/05/2014
Apropar els participants a les noves eines i aplicacions que ofereix la xarxa avui dia, des de Google i tot el seu ventall d’eines, a la reproducció de vídeos a través de Youtube, o com es realitza una compra per Internet
La Xarxa, en el nostre dia a dia: 16 hores
Data inici: 24/04/2014 els dijous de 17 a 19 hores. Data de finalització.19/06/2014
Apropar els participants al món de les xarxes socials, mostrant‐los com aquestes afavoreixen noves
formes de comunicació, participació i interacció.

Les persones interessades en participar en aquests cursos convindria que fessin la corresponent inscripció el més aviat possible a l’oficina de l’Associació. Places limitades

Diumenge 27 d’abril 2014: de les sis de la tarda a les nou del vespre sessió de ball al Centre Cívic a càrrec de l’Antoni Bertran. Organitzat per l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins i la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç.
Cal apuntar-se i pagar 10 € per parella.
Per reserves s’ha de trucar al Tel. 651120808 (Antonio Bertran)

Excursió cultural: Dimecres 30 d’abril 2014:
Visita “ A la Vall de Bianya”

La junta recorda:
A tots els socis que fan el pagament en efectiu de la quota anyal (10 €) i encara no l’han liquidat que poden passar en hores d’oficina pel despatx de l’entitat.

Per a qualsevol informació referent a les activitats de l’Associació poden passar en hores d’oficina pel despatx de l’entitat.

Comparteix