Full informatiu nº 133

Full informatiu nº 133

Billar:
Durant els mesos de desembre i gener es disputa el 8è campionat de caramboles – modalitat lliure. La semifinal i la final es portarà a terme el dissabte 25 de gener del 2014 a partir de les 11 del matí. Tot seguit es farà l’entrega de trofeus als quatre finalistes i d’un record a tots els participants.
Hi poden participar totes les persones més grans de 60 anys, socis o no socis dels Xurravins veïns de Sant Vicenç.

Curs de Francès:
Les persones socis o no socis de l’entitat, interessades en participar en un curs de Francès durant els mesos de febrer, març, abril, maig i juny poden passar per l’oficina per apuntar-se i se’ls donarà tota la informació.
Horari del curs: Els dilluns de les 18 a les 19’30 hores.
(Places limitades)

Curs de Català:
Les persones interessades socis o no socis en participar en un curs de Català poden passar per l’oficina per apuntar-se i se’ls donarà tota la informació.
Inici el 5/02/2014 (15 hores) (Els dimecres de les 10 a les 11’30 hores)

Anem al teatre Romea el divendres 7 de febrer del 2014:
La companyia “T de Teatre” posa en escena l’obra “Quatre dones com jo”.
Autor i Director Pau Miró.
Sortida: a les 18’30 hores del Centre Cívic El Gorg, l’obra comença a les 20’30.
Preu per entrada i servei de bus: 30 €. Data límit per la compra d’entrades: dimarts 21 de gener del 2014 Compra d’entrades (no es fan reserves): Oficina dels “Xurravins” “Entrades limitades”

Informació d’interès per als socis dels Xurravins:

En el proper full informatiu esperem poder informar-vos de la signatura del nou conveni amb l’Ajuntament i la Fundació La Caixa.

La junta recorda:

--La clínica d’Odontologia en General “Santvidental” situada al Carrer Ginesta nº 65, Tel. 937910529, recorda a “tots els socis dels Xurravins” que necessitin dels seus serveis, que gaudiran d’un descompte d’un 10 per cent en la primera visita i d’un 20 per cent en higiene bucal. Per poder beneficiar-se d’aquests descomptes serà imprescindible acreditar-se presentant el carnet de soci de l’entitat.
La junta agraeix aquest gest vers l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins.

Novament informem a tots els socis de l’entitat que per obsequi de La Fundació La Caixa aquesta entitat disposa d’un fons de 100 llibres amb lletra gran d’autors actuals al 50% en català i castellà.
Aquests llibres es cediran per a la seva lectura amb caràcter de préstec totalment gratuït.
Les persones interessades poden passar en horaris d’oficina.

Vitrina:
Les persones o entitats que vulguin utilitzar la vitrina del local del Xurravins per fer algun tipus d’exposició, poden comunicar-ho a la junta en hores d’oficina per poder fer la corresponent programació.

Per qualsevol informació referent a les activitats de l’Associació poden passar en hores d’oficina pel despatx de l’entitat.
La junta directiva
ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN “ELS XURRAVINS” DE SANT VICENÇ DE MONTALT NIF. G-62027230
Horari despatx d’11 a 12 de dilluns a divendres
en el Centre Cívic “El Gorg” – 08394 – Sant Vicenç de Montalt – tel. 937913103
xurravins@gmail.com www.svmontalt.cat/entitats/xurravins

Comparteix