Full informatiu nº 131

La junta informa als socis:

Diumenge 10 de novembre.
Concert al Palau de La Música Catalana.

Sortida de l'autocar del Centre Cívic de Sant Vicenç a les 16’00 hores.

El concert comença a les 18 hores amb una durada de 90 minuts.

Concert organitzat i interpretat per Camerart - Orquestra del Maresme i la Coral Sant Jordi interpretaran la cantata “STABAT MATER” d’Antonín Dvorák.
Aquest concert està organitzat per la pròpia orquestra del Maresme en commemoració del XVè. aniversari de la seva fundació, interpretant una de les més extraordinàries obres del compositor txec en el marc incomparable del Palau de la Música Catalana.
L’Orquestra del Maresme està molt il•lusionada en poder compartir aquest esdeveniment amb totes les persones i entitats culturals del Maresme que estimen la música i que desitgin assistir a aquest concert tan especial.

Informació i compra d’entrades: Oficina dels “Xurravins”

Dimecres 20 de novembre a les sis de la tarda al Casal
“Mobilitat Segura a Sant Vicenç de Montalt”
Xerrada -Col•loqui a càrrec de tècnics de la Policia Local en que es reflexionarà sobre els problemes que ens trobem com a usuaris de la via pública.
Parlarem de les dificultats que es tenen tant individualment com col•lectivament i les seves possibles solucions.
Tots aquests temes seran la base d’aquesta xerrada en la que per damunt de tot l’objectiu es “reduir els accidents i minimitzar les seves conseqüències”
Xerrada molt interessant en la que tots hi tenim molt a aportar, adreçada principalment a tota la Gent Gran, socis i no socis de l’Associació.

Diumenge 24 de novembre a les 18 hores, ball de saló i celebració del “PRE NADAL”
Cal apuntar-se i pagar 10 € per parella.
Per reserves s’ha de trucar al Tel. 651120808 (Antonio Bertran)
Muntatge a càrrec de l’Antonio Bertran. Organitzat per l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins i la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç.

Dimecres 27 de novembre, Excursió cultural.
Visita al “Mont Sant Benet” a Sant Benet del Bages.
(s’adjunta programa a part)

Per qualsevol informació referent a les activitats de l’Associació poden passar en hores d’oficina pel despatx de l’entitat.

Comparteix