Full informatiu nº 130

Sant Vicenç de Montalt 23 de setembre del 2013

La junta informa a tots els socis:
La junta recorda a tots els socis de l’entitat que en la propera Assemblea, a celebrar durant la primera quinzena del mes de març del proper any, bona part de l’actual junta directiva cessarà dels seus càrrecs per haver acomplert el seu temps de mandat, tal com queda reflectit en els vigents estatuts de l’entitat. (Capítol II. Art.16. 1.)
En l’Assemblea celebrada el dia 8 de març del 2013, tots els socis assistents i la junta varen acordar per unanimitat que els cinc membres que, per compliment de l’article 16 dels estatuts, havien de cessar del seu càrrec continuessin un any més. Entretant d’altres socis s’haurien d’entrenar en el funcionament de l’entitat per formar part de la nova junta. La junta sortint s’ofereix a assessorar els nous gestors durant el primer temps del seu mandat.

Anem al teatre el divendres dia 25 d’octubre:

A “LA VILLARROEL” s’hi representa l’obra “EL CRÈDIT”
Compra d’entrades: despatx dels Xurravins en hores d’oficina.
Preu entrada i servei de bus 30 €. Cal fer el pagament al moment d’inscriure’s.
Data límit de compra d’entrades el divendres 4 d’octubre del 2013.
Sortida de l’autocar del Centre Cívic a les 18’30 hores.
L’obra comença a les 20’30 hores. Entrades limitades

Diumenge 27 d’octubre a les 18 hores, ball de saló amb “castanyada”

Cal apuntar-se i pagar 10 € per parella a la consergeria del Centre Cívic a partir del dia 15 d’octubre, de les deu del matí a la una del migdia.
Muntatge a càrrec de l’Antoni Bertran. Organitzat per l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins i la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç.

Excursió cultural: Dimecres 30 d’octubre:
Visita al “Gaudí Centre de Reus”. (s’adjunta programa a part)

Concert al Palau de La Música Catalana: Diumenge 10 de novembre.

Concert organitzat i interpretat per Camerart - Orquestra del Maresme i la Coral Sant Jordi interpretaran la cantata “STABAT MATER” d’Antonín Dvorák.
Aquest concert està organitzat per la pròpia orquestra del Maresme en commemoració del XVè. aniversari de la seva fundació, interpretant una de les més extraordinàries obres del compositor txec en el marc incomparable del Palau de la Música Catalana.
L’Orquestra del Maresme està molt il•lusionada en poder compartir aquest esdeveniment amb totes les persones i entitats culturals del Maresme que estimen la música i que desitgin assistir a aquest concert tan especial.
Informació i compra d’entrades: Oficina dels “Xurravins”

Informació d’interès per als socis dels Xurravins.

“La Barberia de l’Artur”barberia situada a l’edifici Sorli Discau al C/.Montseny nº1 de Sant Vicenç de Montalt, telèfon 692882210, ofereix els seus serveis als socis dels Xurravins tots els dies de la setmana al preu de10 €. Per poder beneficiar-se d’aquests descomptes serà imprescindible acreditar-se presentant el carnet de soci de l’entitat.
La junta agraeix aquest gest vers l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins.

Per qualsevol informació referent a les activitats de l’Associació poden passar en hores d’oficina pel despatx de l’entitat.

La junta directiva

ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN “ELS XURRAVINS” DE SANT VICENÇ DE MONTALT NIF. G-62027230
Horari despatx d’11 a 12 de dilluns a divendres
en el Centre Cívic “El Gorg” – 08394 – Sant Vicenç de Montalt – tel. 937913103
xurravins@gmail.com www.svmontalt.cat/entitats/xurravins

Comparteix