Full informatiu nº 128

Full informatiu nº 128

La junta informa a tots els socis

Setmana de la Gent Gran:

Un any més, i ja es el quart, el pes específic de l’organització de la festa de la Gent Gran recau sobre l’Associació de Gent Gran Els Xurravins, i compta amb el suport i el recolzament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.
En el tríptic que us fem a mans juntament amb aquest full informatiu, veureu que entre el 29 de juny i el 7 de juliol podreu gaudir de propostes de tot tipus i per a tots els gustos: exposicions, xerrades, col•loquis, campionats de billar i futbolí, etc., la Missa solemne seguida del dinar de germanor; i com a cloenda, una representació musical a càrrec del Casal dels Avis “Les Mèlies teatre” de Pineda de Mar.

Tot i que l’entrada a tots els actes programats és lliure i gratuïta, per assistir al dinar de germanor, que se celebrarà el dia 3 de juliol, és condició indispensable disposar de la corresponent invitació que s’ha de retirar prèviament a l’Ajuntament. Per obtenir-la cal ser major de 65 anys i estar empadronat/da a Sant Vicenç de Montalt.
Les persones que vulguin assistir com acompanyants al dinar també hauran de retirar el tiquet a l’Ajuntament i abonar 35 euros.

Per l’acte de cloenda del dia 7, obert a TOTHOM EN GENERAL I GRATUÏT, no caldrà retirar cap tipus de tiquet.
Butaques no numerades.

En espera de trobar-nos durant els actes programats amb motiu de la Setmana de la Gent Gran, aprofitem l’avinentesa per fer-vos arribar la salutació més cordial.

Recordem: Que durant el mesos de juliol i agost l’horari de la secretaria dels Xurravins serà els dimecres d’onze a dotze del matí.

Bon estiu a tothom.

La junta directiva

ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN “ELS XURRAVINS” DE SANT VICENÇ DE MONTALT – NIF. G-62027230
Horari despatx d’11 a 12 de dilluns a divendres
en el Centre Cívic “El Gorg” – 08394 – Sant Vicenç de Montalt – tel. Fax. 937-913-103
xurravins@gmail.com www.svmontalt.cat/entitats/xurravins

Comparteix