Els Xurravins brinden plegats per celebrar el Nadal

El passat dimecres a la tarda més d'una cinquantena de socis i sòcies de l'Associació de Gent Gran Els Xurravins es van aplegar a la seva seu per donar la benvinguda al Nadal. L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor de Benestar Social, Lluís Bisbal, atenent la invitació cursada per la junta directiva de l'entitat, van voler compartir amb tots i totes les presents una vesprada entranyable.
L'acte va servir per inaugurar oficialment el pessebre, creat per en Quico Paituví, i el diorama, obra de Jaume Nogué, que decoraran el Casal de la Gent Gran aquest Nadal. La poesia també hi va ser present, en les veus del membres de la junta de l'entitat, que van recitar diversos fragments de poemes, entre ells el tradicional Poema de Nadal, de Josep M. de Sagarra.
Abans del brindis nadalenc, el president d´Els Xurravins va lliurar un pin de l´entitat a diversos membres que col·laboren habitualment amb l'entitat, a l´alcalde i al regidor de Benestar Social. I per acabar, foto de família amb tots els assistents brindant plegats.

Comparteix