Activitats mes de novembre 2011

La junta informa

Vitrina del Casal:
Durant els mes de novembre s’hi podrà veure una exposició de cartells de la Guerra Civil cedida per el soci Raimond Cornudella.

Billar:
Durant els mesos de desembre i gener es disputarà el 6è campionat de caramboles – modalitat lliure. La semifinal i final es celebrarà el dissabte 28 de gener del 2012 a partir de les 11 del matí, tot seguit es farà l’entrega de trofeus als guanyadors.
Les persones interessades en participar-hi cal que s’apuntin en hores d’oficina de l’entitat el més aviat possible.

Sortida Cultural:
Dimecres dia 30 de novembre a La Colònia Borgonyà

La Cuina de Sant Vicenç. (14 de desembre del 2011)
La junta dels Xurravins convidem a les persones socis o no socis de l’entitat que estiguin interessades i vulguin participar en presentar un plat el dimecres dia 14 de desembre.
El motiu serà dedicar una xerrada – col•loqui amb la presentació de plats típics de casa nostra del dia de Nadal.
Per poder fer la corresponent programació caldria que les persones que hi vulguin participar ho comuniquin a la junta abans del 20 de novembre.

Recordatori:
La junta recorda a tots els socis de l’entitat que en la propera Assemblea, a celebrar durant la primera quinzena del mes de març del proper any, bona part de l’actual junta directiva cessarà dels seus càrrecs per haver complert el seu temps de mandat, tal com queda reflectit en els vigents estatuts de l’entitat. (Capítol II. Art.16. 1.)
Es desig d’aquesta junta recordar-ho amb la suficient antelació perquè els socis de l’entitat que tinguin interès en formar part de la propera junta s’ho puguin anar pensant.
En aquests moments l’entitat compta amb 273 socis en actiu; la junta, d’acord amb l’Art 15.1 dels estatuts la formen un mínim de vuit persones i per formar-ne part tan sols cal ser soci i estar al corrent del pagament de la quota anyal.

Per qualsevol informació referent a: Patchword, Dibuix i Pintura, Gimnàstica per a la Gent Gran, exposicions a la vitrina i demés activitats poden passar en hores d’oficina pel despatx de l’entitat.

La junta directiva

Comparteix