Recordem les Activitats de Sant Jordi

Aquest any l'Oriola va celebrar de valent la festivitat de Sant Jordi. Durant la setmana va estar present en tres actes diferents amb diferents agrupacions d'alumnes i d'exalumnes. Tots van actuar amb molt d'èxit . Us deixem unes imatges per tal de recordar la participació de tots. Les actuacions van ser:

Dissabte, 21 d'abril. Festa de les Lletres. XII Jocs Florals. Actuació del grup de cant Coral de l'Oriola i alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp que van participar junts en la Cantata "El Follet Valent" al mes de març. Directora: Maica Brecha.I actuació també de l'Ensemble de l'Oriola: Aitana Fernández, Mercedes Gutiérrez, Blanca Gutiérrez i Clàudia Arriazu. Professor: Roberto De la Rosa.

Dilluns, 23 d'abril a l'Escola Sot del Camp. Lliurament de premis literaris de St Jordi. Actuació del Quartet de corda de l'Oriola, amb Sofia Lago (violí), Sara Lago (violí) i Miquel Osuna (violoncel). Professora: Carme Ferri.

Dijous, 26 d'abril. Teatre del Centre Cívic. Concert de St Jordi a càrrec d'exalumnes. A càrrec de Bruna Cornudella (violí) i el Quartet Costa.

Comparteix