QUÈ ÉS L'AFA

L'AFA, Associació de Famílies de l'Alumnat de l'Escola Sot del Camp, és una associació en que totes les accions que puguem fer i tots els diners que gestionem reverteixen en la millora de la qualitat de l'ensenyament dels nostres infants. És la forma que tenim les families d'organitzar-nos i de participar en el dia a dia de l'escola.

L'AFA la formen totes les families de l'alumnat de l'escola, i està gestionada en el dia a dia per una sèrie de comissions guiades per una Junta gestora. Les diferents comissions actualment són:

- Comunicació.
- Gestió.
- Colònies.
- Menjador.
- Extraescolars.
- Llibres.
- Loteria.
- Festes.
- Hort.
- Vestuari.

El nostre objectiu és el de contribuir a la millora de l'ensenyament que reben els nostres fills i filles mitjançant les següents actuacions:

- Actuem d'interlocutors amb l'equip de mestres i l'equip directiu de l'escola en temes que afecten a tot el col.lectiu de families.
- Administrem i gestionem els recursos que tots plegats aportem com a families associades: llibres, joguines, organització de festes, material divers...
- Oferim i co-gestionem serveis d'acolliment matinal i de tarda, extraescolars, venta de llibres i roba, i qualsevol altra necessitat que pugui sorgir.
- Organitzem diverses activitats pels nostres infants: festa de benvinguda i festa de final de curs, colònies, col·laborem amb l'Escola en l'organització de xerrades i festes tradicionals al llarg del curs (Castanyada, Nadal, Carnestoltes, etc.)
- Organitzem amb les altres AMPA's del poble diverses activitats com ara la MARATÓ de TV3, loteria de Nadal...

Comparteix