L'Oriola a la Festa de les Lletres

El Centre Cívic El Gorg acollirà aquest dissabte 4 de maig, a partir de les set de la tarda, l’onzena edició de la Festa de les Lletres, impulsada per les regidories de Cultura, Ensenyament i Comunicació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Biblioteca Municipal La Muntala, amb l’objectiu de donar visibilitat i rellevància social a la literatura.

Durant l’esdeveniment, es presentarà un nou volum de la col·lecció de contes infantils que des de fa 15 any ve editant l’Ajuntament amb motiu de la diada de Sant Jordi. El llibre infantil d’enguany porta per títol L’avi Ramon i ha estat escrit per Evarist March i il·lustrat per Judit Alabert. L’acte també comptarà amb la presentació de la guia Dones pioneres del Maresme, elaborada per les Biblioteques del Maresme, i el passi del vídeo protagonitzat per la pionera santvicentina Gina Pórtera. A l’últim, es farà també el lliurament de premis dels XIII Jocs Florals.

La festa estarà amenitzada per l’Escola Municipal de Música L’Oriola. El primer tast musical anirà a càrrec del Conjunt de cambra de l’escola, integrat per Sara Lago (violí), Sofia Lago (violí), Cloe Rubí (violí), Bru Ferri (viola), Miquel Osuna (violoncel) i Martí Castan (piano)Oriola, sota la direcció de la professora Carme Ferri, que interpretaran
Non je ne regrette rien (Edith Piaf) i In the mood for love (Shigeru Ume Bayashi). El segon tast estarà protagonitzat per Ramon Ganyet que tocarà al piano Midnight lady (Chris Norman) i Per a Elisa (LV Beethoven).

La vetllada clourà amb un refrigeri i la signatura de contes per part d’Evarist March.

Arxius adjunts: 
Comparteix