Informació important per a tots els donants de sang.

El donants rebreu la informació de la vostra donació per correu electrònic

A partir del 7 de febrer iniciem un model de comunicació més personalitzat i sostenible amb els donants. Entre les novetats més destacades hi ha la manera en què us enviem la informació sobre la vostra darrera donació. Ara, rebreu un correu electrònic que us dirà que els resultats de la donació són correctes. A més, sempre podreu consultar el detall de l’analítica accedint a la nova Àrea Privada del donant.
D’aquesta manera, deixem d’enviar la carta en paper amb els resultats de l’analítica, un fet que suposa l’estalvi de 250.000 cartes anuals i una important reducció d’emissions de CO2.
En el cas dels donants que no ens heu comunicat o no tingueu correu electrònic, seguireu rebent la carta d’analítica per correu postal. Els donants de primera vegada també rebreu la primera carta a la bústia de casa perquè incorpora el carnet de donant.
Més comunicacions i més personalitzades
A més del correu que us informarà dels resultats correctes i de tota la informació que podeu consultar a la renovada Àrea Privada, les comunicacions són des d’aquest mes de febrer més personalitzades.
El passat mes de juliol ja es va incorporar l’enquesta online que rebeu 48 hores després de la vostra donació, amb enquestes personalitzades en funció del tipus de donació feta. L’enquesta ha permès multiplicar per 12 la interacció amb vosaltres i rebre molta més informació sobre com us va anar la donació (suggeriments, agraïments, queixes, etc,.).
Ara, a més, als 11 dies de la donació, aproximadament, rebreu el correu electrònic que us informa sobre l’anàlisi de la vostra donació. El fet de passar al canal digital redueix de manera notable el temps en què rebeu la informació, que abans se situava al voltant de les tres setmanes.
També disposeu del servei de SMS que tots els donants rebeu informant-vos que la vostra sang ha sortit cap a un hospital per a un pacient, que rebeu com a mitjana als 20 dies de la donació.
En el cas que anéssiu a un punt de donació i no poguéssiu donar per algun motiu d’exclusió, o que sí féssiu la donació però, posteriorment, s’observés alguna anomalia en la vostra sang, les comunicacions per email o per carta que rebreu també s’han actualitzat i personalitzat.
Si a això sumem la recent estrena del servei de Whatsapp, que suposa un canal molt proper i àgil perquè ens feu arribar qualsevol consulta o us convoquem per a campanyes, observem que la relació dels donants i la ciutadania amb el Banc de Sang ha fet un pas endavant, essent més propera, sostenible i digital.

Comparteix