El carnet del donant ofereix més avantatges.

El carnet del donant ofereix nous avantatges.

Federacio Catalana de Donants de Sang federacio@donantsdesang.org.

El carnet de donat ofereix nous avantatges.
Els donants de sang podran gaudir, a partir de la setmana vinent, d’un seguit d’avantatges per agrair la seva col•laboració amb la donació altruista de sang. Dins de la campanya de foment dels hàbits de vida saludables, el carnet de donant permetrà gaudir de descomptes amb entitats que també donen suport a la donació de sang. Presentant el nou carnet a qualsevol dels centres col•laboradors aconseguiran descomptes especials.

La setmana vinent s’activa la plana on s’expliquen els detalls dels nous avantatges:http://www.donarsang.gencat.cat/area-privada.html
A partir del 10 de novembre els donants rebran la carta de convocatòria amb un nou format que permet reduir l’ús de paper.
Durant tot l’any s’editaran quatre models de convocatòria diferent. Per al primer s’usa la imatge dels jugadors del Barça, que van cedir els seus drets fins a finals de 2011. Els donants escullen de quina manera volen que el BST es comuniqui amb ells:- Carta - Correu electrònic- SMS- Trucada telefònica Els donants poden canviar els seves dades de contacte i la manera com volen que ens hi comuniquem des de l’àrea privada del web www.donarsang.gencat.cat.

Comparteix