EMM l'Oriola

Dades de l'entitat

Nom
Escola Municipal de Música l'Oriola
Adreça
Carrer de les escoles, 10
Codi postal
08394
Població
Sant Vicenç de Montalt
Comarca
El Maresme
Telèfon
93 791 34 72
Adreça de correu electrònic oriola@svmontalt.cat
Àmbit
educatiu
Data de constitució de l'entitat
07-01-1996

Qui som

Jordi Lluch Arenas

Director i professor de piano

Carme Ferri Busquets

Professora de violí, conjunt instrumental i llenguatge musical

Roberto De la Rosa

Professor de piano, llenguatge i conjunts instrumentals

Ana Rebaque

Professora de violoncel i llenguatge musical per a adults

Pol Ducable

Professor de gralla i conjunt de Música Tradicional

Flàvia Camacho

Professora de cant

Joan Moragas

Professor de clarinet, flauta travessera, saxo i Big Band

Pere Gómez

Aula de percussió (bateria i percussions del món

Marc Ledesma

Aula de corda polsada (guitarra clàssica, elèctrica i baix

Maica Brecha

Professora de cant coral i llenguatge musical

Carme Dalmau

Secretària administrativa

Informacions

Vine a provar-ho! Del 15 al 26 de setembre

La comunitat científica està d’acord que la música desenvolupa diverses capacitats (la concentració, la memòria, la psicomotricitat, l’autoestima, la socialització, etc).

ATENCIó. CANVI DATA CONCERT EXALUMNES

El concert previst inicialment per a aquest dimarts dia 21 d'abril de 2015 ha estat canviat de data i d'intèrpret per motius aliens a la nostra organització.

Arrenquem el nou curs. Noves inscripcions! Noves activitats!

Aquests primers dies de setembre tornem amb un nou període d'inscripcions. Els matins, de 10.00 a 13.00 al centre cívic i dimarts i dijous, de 16.30 a 19.00 a l'Escola de Música l'Oriola.

Concert extraordinari de 20è aniversari

Enguany l'Escola de Música l'Oriola celebra el seu XXè aniversari.

Matrícules CURS 2016 - 2017. L'ORIOLA

Escola Municipal de Música l'Oriola

Programes i preus per al curs 2016 - 2017

Mireu les ordenances del document adjunt per a les programacions i preus del nou curs escolar.

L'Oriola visita l'Escola Bressol "Els Garrofers"

El passat dimarts dia 19 de desembre dins l'activitat anomenada "Musiquem el Nadal" el quartet de corda de l'Escola Municipal de Música l'Oriola va visitar l'Escola Bressol i hi va oferir el seu re

L'Oriola a l'Escola Bressol "Els Garrofers"

El passat dimarts dia 19 de desembre el quartet de corda de l'escola de música l'Oriola va visitar l'Escola Bressol per oferir el repertori que tenien preparat en el marc de l'activitat "Musiquem e

Concert de Sant Jordi. Exalumnes de l'Oriola. Bruna Cornudella

Tal i com ja és habitual, a l'Escola Municipal de Música l'Oriola tenim la sort de poder presentar des de fa unes quantes edicions un concert interpretat per exalumnes del nostre centre que han seg

Enllaços interessants

Enllaç amb les activitats culturals de Mataró on surt anunciat el concert de la Big Band
L'Escola Municipal de Música L'Oriola ofereix la possibilitat d'obrir una coral de petits (nens i nenes de 4 a 6 anys) a cadascun dels centres educatius de primària de la població, com a activitat extraescolar (4-6 anys)
L'Escola Municipal de Música l'oriola participarà un any més als actes del Correllengua.
Pàgina web de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Període de Matrícules per al curs 2014-2015
Si encara no ens coneixes, vine a l'Oriola a provar les nostres activitats!
L'Escola Municipal de Música i les escoles Sant Jordi i Sot del Camp tornen a sumar esforços per popularitzar i difondre la música entre la població.

L'Oriola celebra la diada de Santa cecília

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música l'Oriola van poder gaudir d'un magnífic concert el passat dimarts dia 20 de noviembre. Ens va visitar l'orquestra Picolina, una simfònica de joves del Taller de Música Àngels Casas, de Barcelona. El repertori amb obres clàssiques i música de pel.lícula va servir per presentar les diferents seccions que conformen aquest conjunt instrumental i els alumnes de l'escola que hi van asistir van poder escoltar des de dins de l'orquestra el so dels instruments que els arribava des de diferents bandes. Va ser una activitat molt enriquidora.

L'Oriola al Correllengua

Aquest passat cap de setmana l'EMM l'Oriola va participar al Correllengua. Aquesta edició estava centrada a conmemorar el moviment de la Nova Cançó. La coral SomVeus, dirigida per la Maica Brecha i l'alumna de cant Laia Sorribes van ser les que van representar la nostra escola. Des d'aquí les volem felicitar per les seves actuacions. Hi van interpretar les cançons Com un arbre un, La gallineta, Si em dius adéu i País Petit, cançons de Lluís Llach. Enhorabona!!

Comença el nou curs escolar a l'Oriola

De nou, reprenem amb molta il.lusió aquest nou curs que ens espera amb algunes novetats importants.

A l'Oriola enguany iniciarem un projecte de cohesió amb els centre educatius del municipi. El programa UIUI (Un Infant Un Instrument) en el qual, per primera vegada, l'Oriola entra als centres de primària, en horari lectiu de les escoles, per tal d'aportar una formació instrumental en grup, adreçat a nens i nenes de 3r de primària.

La Big Band a Premià de Mar

Aquest proper dissabte dia 7 de juliol, la Big Band l'Oriola anirà a tocar al Teatre l'Amistat de Premià de Mar, juntament amb Premià Jazz orquestra. Si voleu passar una bona i refrescant vetllada us hi podeu apropar. Segur que será un èxit!!
Us adjuntem el cartell amb la informació del concert.
Aprofitem per desitjar-vos molt bon estiu a tothom!!

Aquest diumenge, 5.500 nens a la Cloenda dels 25 anys de l'ACEM

L'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música) celebra els seus 25 anys d'existència. Per fer-ho, al llarg d'aquest curs ha anat organitzant trobades parcials de formacions i conjunts vocals i instrumentals diversos. Ara ha arribat el moment de trobar-nos tots junts en un concert únic al camp del RCDE Stadium de l'Espanyol.

Recordem les Activitats de Sant Jordi

Aquest any l'Oriola va celebrar de valent la festivitat de Sant Jordi. Durant la setmana va estar present en tres actes diferents amb diferents agrupacions d'alumnes i d'exalumnes. Tots van actuar amb molt d'èxit . Us deixem unes imatges per tal de recordar la participació de tots. Les actuacions van ser:

Trobada de Música Tradicional. ACEM 25 anys

El passat 14 d'abril els grallers de l'Escola Municipal de Música l'Oriola van participar en la Trobada de Música Tradicional en motiu del 25è aniverasari de l'ACEM (Associació Catalana d'escoles de Música) a la qual estem inscrits. La trobada es va fer Sant Feliu de Guíxols i l'experiència va ser molt engrescadora. Ara els dos grups, de Cant Coral i els Grallers ens trobarem el dia 10 de juny per fer la macrotobada amb la resta de formacions (big Band, violins, percussió...) i mostrar la força que tenim les escoles de música quan ens ajuntem!! Serà una experiencia inoblidable.

Concert de Sant Jordi. Exalumnes de l'Oriola. Bruna Cornudella

De fa uns anys que a l'Oriola tenim la sort de poder presentar un concert d'exalumnes. Estudiants que han seguit la seva primera formació musical a l'Oriola i que han continuat, després, els seus estudis posteriors a altres centres. Aquesta vegada tenim el plaer de presentar la Bruna Cornudella al violí, que durant anys va estar formant-se com a violinista al nostre centre amb la professora Carme Ferri. Aquesta vegada vindrà acompanyada del Quartet Costa i presentaran un programa molt interessant:

Trobada de corals d'escoles de música. Manresa. Acem 25 anys

L'Escola Municipal de Música l'Oriola està inscrita a l'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música). Enguany l'associació celebra el seu 25è aniversari i per aquest motiu s'han organitzat una sèrie de concerts i actes arreu del país amb diferents formacions instrumentals i corals, que clourà amb una macrotobada el dia 10 de juny a l'estadi de futbol del Prat-Cornellà. Des de l'Oriola hi participem, a la trobada de cors i al de música tradicional. Aquest dissabte passat vam estar a Manresa en la trobada de cors.

Pàgines