QUÈ ÉS L'AMPA

L'AMPA, Associació de mares i pares d'alumnes de l'escola, és una associació en que totes les accions que puguem fer i tots els diners que gestionem reverteixen en la millora de la qualitat de l'ensenyament dels nostres infants. És la forma que tenim les families d'organitzar-nos i de participar en el dia a dia de l'escola.

L'AMPA la formen totes les families de l'alumnat de l'escola, i està gestionada en el dia a dia per una sèrie de comisions guiades per una Junta gestora. Les diferents comissions actualment són:

- Comunicació.
- Colònies.
- Menjador.
- Extraescolars.
- LLibres.
- Festes.
- Hort.
- Vestuari.

El nostre objectiu és el de contribuir a la millora de l'ensenyament que reben els nostres fills i filles mitjançant les següents actuacions:

- Actuem d'interlocutors amb l'equip de mestres i l'equip directiu de l'escola en temes que afecten a tot el col.lectiu de families.
- Administrem i gestionem els recursos que tots plegats aportem com a families associades: llibres, joguines, organització de festes, material divers...
- Oferim i co-gestionem serveis d'acoliment matinal i de tarda, extraescolars, venta de llibres i roba, i qualsevol altra necessitat que pugui sorgir.
- Organitzem diverses activitats pels nostres infants: festa de benvinguda i festa de final de curs, colònies, col.laborem amb l'Escola en l'organització de xerrades i festes tradicionals al llarg del curs (Castanyada, Nsdal, Carnestoltes, Sant Jordi, etc.)
- Organitzem amb les altres Ampa's del poble diverses activitats com ara la MARATÓ de TV3, loteria de Nadal...

Comparteix